Metal Work VERDELER

Metal Work is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van pneumatische componenten voor automatiseringssystemen. In 1967 startte Metal Work met de productie van insteekkoppelingen voor perslucht.

Sindsdien groeide de bedrijfsstructuur en het productieprogramma uit en werd Metal Work marktleider in de sector pneumatiek voor automatiseringssystemen.
De fabriek in Brescia biedt nu werk aan 280 mensen en wereldwijd nog eens aan 296 mensen. In 1992 heeft Metal Work het ISO 9001 certificaat binnengehaald.

Naast het certificaat voor kwaliteitsmanagement verkreeg Metal Work in 2000 het certificaat voor milieumanagement ISO 1400. Beide certificaten zijn afgegeven door het Duitse Dekra.
TCP verdeelt deze producten voor de regio. Wij zijn steeds bereid U te helpen bij het ontwikkelen van een nieuw project of bij het zoeken naar een oplossing voor een probleem. Productkwaliteit en efficiëntie is de stevige basis waarop Metal Work vandaag hamert.

Deze kwaliteiten brachten het bedrijf in een positie om mee te spelen op de markt en om te voldoen aan de meest veeleisende vragen uit de marktsector voor pneumatische automatisering.