Welkom bij TCPe !

TCP, opgericht in 2001 is een bedrijf dat zich specialiseert in reinigingsmachines en compressoren. TCP importeerde vanuit Italië hogedrukreinigers en compressoren. Sinds 2004 werd TCP importeur van FRANK hogedrukreingers voor België en in 2006 werd het ook verdeler van ATLAS COPCO compressoren.

Begin 2007 werd ons nieuw pand gebouwd in Komen-Waasten waar er een winkel in werd voorzien met showroom. U kunt er ons gamma reinigingsmachines bezichtigen. Verder hebben we een heel grote voorraad Milwaukee machines en verscheidene Metal Work pneumatische koppelingen. Eveneens kunnen wij U snel helpen met defecte hydraulische leidingen. 

In 2007 kochten we als "hobby" een paar graafmachines om kleine werken uit te voeren en te verhuren. Deze hobby is wel ietwat uit de hand gelopen daar we momenteel een verhuurvloot bezitten van een vijftigtal machines. Ons machinepark bestaat uit graafmachines van 1 tot 20 ton (voornamelijk CATERPILLAR machines). Eveneens verhuren wij de nodige accessoires voor de graafmachines nl. breekhamers, crushers, sorteergrijpers, .. . De verhuurvloot bevat eveneens een vlakdekzeef McCloskey R70.

FRANK BELGIUM BVBA, een zusterberijf van TCP werd in 2012 opgestart. Het invoerschap van FRANK werd verplaatst naar de nieuwe firma. Deze vennootschap verzorgt de verkoop van de OSPREY FRANK industriële stoomreinigers.

Nieuw sinds 2014: bevestigingsmaterialen, MUNGO, De PYPERE, SOUDAL, HUSQVARNA Construction ...

Wij hopen U binnenkort te mogen verwelkomen...